Concurs – ghicește numărul de hamuri

Am lansat un concurs pe Facebook – „Ghicește cate hamuri sunt in poza si castiga unul la alegere”. Link aici

Povestea este – am rearanjat hamurile si hainele in una din locatiile noastre (Perfect Pet Stefan cel Mare) pentru a face loc colectiei noi de iarna de la Puppia si Puppy Angel. Ne-a parut „fun” sa ghicim cate hamuri sunt pe panoul cu hamuri. Sunt multe!

Asa ca am dat ocazia prietenilor de pe Facebook sa ghiceasca numarul de hamuri, printr-un comentariu pe postare – si oferim cadou 6 hamuri la alegere de pe panou pentru cei mai buni ghicitori (persoanele care ghicesc numarul cel mai aproapiat de realitate). Orice participant poate alege sa si dea tag unui numar de pana la 2 prieteni, iar in cazul in care este castigator/castigatoare – vor castiga si cei taguiti cate un ham la alegere. Adica ei nu fac nimic – ci doar au pile la castigator si in felul acesta primesc si ei un ham.

Castigatorul este:

  • persoana/persoanele care ghicesc numarul exact de hamuri
  • in lipsa cuiva care ghiceste numarul exact, persoana/persoanele care ghicesc numarul cel mai apropiat (ex daca ar fi 10 hamuri pe panou – din 3 participanti ce aleg numerele 6, 8 si 11 – castigator este cel cu 11).

Respondenții cu mai multe raspunsuri, se descalifică. Adica daca ai raspuns mai mult de odata, vom ignora toate raspunsurile tale. Daca raspunzi de des, posibil sa iti blocam accesul la pagina noastra.

Se vor lua in calcul doar raspunsurile de pe postarea originala nu si din share-uri.

Oferim cadou un numar total de 6 hamuri!!! Primele hamuri se duc la cei ce ghiesc numarul exact (daca exista). In cazul existentei mai multor numere exacte, primul raspuns corect (dpdv cronologic) castiga 1, 2 sau 3 bucati in functie de numarul prietenilor taguiti. Urmatorul primeste „restul” in functie de primul, samd. Dupa epuizarea raspunsurilor corecte, daca mai exista hamuri necastigate – sau daca nu exista raspunsuri corecte, tot in ordine cronologica, premiile se aloca castigatorilor cu raspunsul cel mai apropiat de numarul exact.

Se iau in calcul raspunsurile postate pana pe 30.10.2018, ora 23:59. Raspunsurile ulterioare vor fi ignorate.

Numarul castigator va fi publicat in 1-2 zile in functie de numarul de raspunsuri (cu cat mai multe, cu atat mai mult timp ne ia sa le analizam), iar odata cu acesta si castigatorii.

PS: Pentru a proba realitatea, am facut o filmare pe care o vom pune la dispozita oricarui   „Toma Necredinciosul”, pentru a numara hamurile :). Si am si pus raspunsul undeva pe Internet intr-un document datat ce nu poate fi editat.