75 lei cadouri la frizerie sau cabinet

Suntem Perfect Pet și iubim cățeii!

Vrem să te ajutăm cu intreținerea corectă a patrupedului tău – așa că îți oferim cadouri de până la 150 lei atunci când apelezi la cabinetul sau frizeria noastră pentru prima oara.

Oferta noastră de „Bun venit” este:

La frizerie – când ne vizitezi prima oară și achiziționezi pachetul „Perfect”, alegi și cadouri de 75lei din Pet Shop. Vezi aici descrierea pachetului „Perfect” și aici regulamentul complet al promoției. Prețul pachetului „Perfect” este de 149 lei pentru un cățel <10kg și include toate operațiunile cosmetice necesare + o a doua vizită gratuită pentru spălat + 75 lei cadourile din petshop. Găsești o ofertă mai bună în altă parte?

La cabinet – majoritatea proprietarilor uită de vaccin&deparazitare sau nu și le permit, așa că în 2014 am lansat niște pachete medicale anuale care rezolvă ambele problemele. Pachetele anuale conțin vaccinarea și deparazitările interne pentru un an, consultații nelimitate (adica oricând Azorel „strănuta”, ne poți vizita fără nici un cost pentru un consult) și alerte SMS care îți reamintesc când e timpul să ne vizitezi pentru vaccin sau deparazitare. Când achiziționezi pentru prima oară un pachet anual – alegi și cadouri de 75 lei din farmacia veterinară. Prețul pachetelor începe de la 149 lei pentru un cățel de <10kg și 149 lei pentru o pisică. 149 lei – pentru vaccin, deparazitare, consultații nelimitate, sms-uri reamintire + 75 lei cadouri din farmacie. Găsești o ofertă mai bună în altă parte? Vezi aici descrierea pachetului și aici regulamentul complet al promoției.

Cum ne găsești? Mergi pe pagina de contact și alege locația Perfect Pet cea mai apropiată de tine. Sună pentru informații sau o programare la frizerie. Sau vizitează-ne direct pentru un pachet medical. PS: Grăbește-te, dar nu uita să aduci cațelul (sau pisica).

Ai avut răbdare să citești până aici? Atunci poate te interesează și lista cu 7 motive pentru ca să alegi frizeria Perfect Pet sau cea cu 7 motive pentru care să alegi cabinetul veterinar Perfect Pet.

Te așteptăm! 🐶